Over Zippy’s

imageBij Zippy’s vind je merken die -ook online- niet of nauwelijks in Nederland te krijgen zijn, van de eerste stapjes  tot en met maat 41.

Vooral jonge kinderen hebben gewoon een goedpassende schoen nodig. Daarbij zijn een juist advies en goede meetapparatuur noodzakelijk. Die zul je niet niet zo snel online vinden, daarom is Zippy Klumperbeek in de kinderrijke Czaar Peterstraat-buurt een echte kinderschoenenwinkel begonnen.

Het beginnen van een eigen winkel was al jaren Zippy’s droom. Tijdens haar studententijd werkte zij bijna 10 jaar bij Fred de la Bretoniere, en na haar verhuizing naar de Czaar Peterbuurt werkte zij bij kinderwinkel Keet in Huis, waar ze de afgelopen 8 jaar met plezier heeft bijgedragen aan het succes van de zaak.

Bij Zippy’s staan originaliteit en vakmanschap centraal. Daarom zul je veel merken vinden die net even anders zijn. Onweerstaanbaar in allerlei kleurtjes en modellen, waarbij de tijdloze modellen steeds de basis van de collectie vormen. Ook blijft ze voortdurend vernieuwen op zoek naar nieuwe, bijzondere merkjes.

 

De tweede ronde

Omdat schoenen van Zippy’s van uitstekende kwaliteit zijn, kunnen de schoentjes prima een tweede ronde mee. Voor elk paar kinderschoenen dat bij Zippy’s gekocht is,  krijgt de koper mogelijk een deel van zijn aankoopbedrag terug door doorverkoop. Als schoentjes niet meer verkocht kunnen worden, gaan ze naar het goede doel. Reshare, van het Leger des Heils, zorgt er dan voor dat de schoenen weer naar minderbedeelde kinderen in Amsterdam gaan. Ook worden er regelmatig speciale inzamelacties gehouden, die op de website zullen worden aangekondigd.